Trebat će vam:
250 g tjestenine sa šparogama
150 g feta sira
100 g konzerviranog slanutka
2 tvrdo kuhana jajeta
3 kivija
sol
papar
bučino ulje
jabučni ocat
Priprema:
Tijesto skuhajte prema uputama na pakiranju u puno uzavrele i posoljene vode. Rupičastom žlicom tijesto izvadite u posudu, dodajte žlicu maslinova ulja, promiješajte i pustite da se ohladi. Jaja skuhajte i ohladite. Ohlađenu tjesteninu stavite u veću zdjelu, dodajte slanutak i promiješajte. Kivi narežite na manje komade i dodajte tjestenini, isto učinite s tvrdo kuhanim jajima. Dodajte feta sir natrgan na manje komade i začine pa sve sjedinite laganim miješanjem. Odmah poslužite.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....