Priprema: 40 minuta • Pečenje: 15 minuta • Porcija: 2-4
Sastojci:
- 500 g svježe trlje
- 200 g lisnate salate
- drugo povrće po želji
- 1 limun
- 1 žličica tahinija
- sol i papar
- 4 žlice maslinova ulja za salatu
- 4 žlice maslinova ulja za ribu
- sol i papar
Priprema:
Ribu očistite, začinite soli i paprom, natrljajte maslinovim uljem i rasporedite po posudi za pečenje. Dodajte kolutiće pola limuna koji ste najprije ocijedili. Pecite 20-ak minuta ili dok riba nije gotova, ovisno o veličini.
U posebnoj posudici pomiješajte limunov sok, tahini, sol i papar, maslinovo ulje i druge dodatke po želji.
Salatu operite, dodajte i sjeckano povrće pa sve skupa prelijte dressingom. Dobro pomiješajte i poslužite uz pečenu ribu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....