Trebat će vam:
7-8 kobasica
7-8 peciva za hot dog
100 g senfa
100 g kečapa
100 g majoneze
200 g kiselih krastavaca
100 g prženog luka
2-3 čili papričice
100 g ribanog sira
Priprema:
Kobasice najprije ispecite na grillu, a zatim na tu istu masnoću dodajte pecivo. U slučaju da grill nije dovoljno mastan, pecivo premažite s malo maslaca. Kada postane hrskavo, s unutarnje ga strane premažite senfom i kečapom, a zatim dodajte kobasicu i pospite sitno sjeckanim kiselim krastavcima te prženim lukom. Dodajte i ribani sir. Na kraju pospite tankim kolutićima čili papričice i poslužite još toplo. Po želji, prije posluživanja hot dog možete još kratko vratiti na grill kako bi se sir rastopio.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....