Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 5 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 210 g glatko brašno
- 4 jaja
- 150 g maslaca opuštenog na sobnoj temperaturi
- 30 g vanilinog šećera
- 40 g kakao praha
- 210 ml mlijeka
Priprema
1. korak
Sve izmiksati do tekuće smjese bez grudica, staviti u sifon sa tri bombice te između svakog punjenja dobro protresti.
2. korak
Papirnatu čašu izbušiti sa 4 ili 5 rupa i napuniti ju 30 do 40% volumena te posuti ribanom čokolodom ili dodacima po želji.
3. korak
Ubaciti u mikrovalnu na najjaču snagu 30 – 45 sekundi (najbolje 45 ako niste 100% sigurni).
4. korak
Prilikom vađenja okrenuti ih naopako te ostaviti tako par minuta, a zatim izvaditi iz čaše.
Restauran Rougemarin, chef kuhinje Marin Medak
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....