Trebat će vam:
350 g mladog krumpira
50 g otopljenog maslaca
ružmarin
3 do 4 žlice maslinova ulja
sol
papar
žlica sjeckanog peršina
Priprema:
Mladi krumpir dobro operite pod mlazom hladne vode. Ne gulite mu koru. Krumpir narežite na jednake ploškice, odnosno listiće. Stavite u dublju posudu. Prelijte ga otopljenim maslacem i maslinovim uljem. Promiješajte. Začinite solju i paprom te dodajte ružmarin i peršin. Dobro promiješajte. Kalup za muffine lagano premažite maslacem te u udubine kalupa slažite aromatiziran krumpir listić po listić dok ne popunite udubljenja. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite oko 35 minuta na 180 °C. Pečeni krumpir pokapajte kojom kapi maslinova ulja i posipajte prstohvatom svježe sjeckanog peršina.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....