Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 300 g fusilla
- 1 brokula
- 1 crveni luk
- 1 češanj češnjaka
- ulje
- 250 g gljiva
- 1 patlidžan
- 300 g šunke
- 250 ml vrhnja
- 1 paketić mozzarelle
- svježe mljeveni papar
Priprema
1. korak
Skuhajte tjesteninu. U drugoj posudi ćete pripremiti umak. Zakuhajte vodu i posolite.
2. korak
Brokulu narežine na komadiće pritom nemojte otkinuti cvjetiće i kuhajte kojih 5 minuta dok ne bude al dente. Osušite. Narežite i ogulite luk na komadiće i ogulite i narežite češnjak.
3. korak
Zagrijte ulja na tavi i prepržite luk i češnjak. narežite gljive na komadiće i dodajte ih luku i češnjaku. potom dodajte i patlidžan i šunku narezane na komadiće. Isto prepržite kojih 5 minuta.
4. korak
Sad dodajte vrhnje za kuhanje i pustite da prokuha kojih 5 minuta. Dodajte unaprijed pripremljenu brokulu i mozzarellu te još koje 2 minute miješajte na vatri kako bi se svi sastojci spojili. Začinite po želji i poslužite toplo.
Rudolphova kremasta tjestenina sa šunkom
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....