KLASIK

Kobasice s kiselim zeljem i krumpirom i ove su sezone omiljena kombinacija za jednostavan ručak

 Deposit Photos/
Nema bržeg i jednostavnijeg, a zasitinijeg i slasnijeg ručka za vrijeme hladnih jesenskih i zimskih dana

Trebat će vam:

4 kobasice
300 g kiselog kupusa
4 krumpira
1 žličica crvene paprike
1 lovorov list
1 luk
Sol i papar

Priprema:

Luk nasjeckajte na sitno i pirjajte ga na tavi. Kada se zažuti, dodajte kiseli kupus, lovorov list i crvenu papriku i pirjajte oko 15 minuta. Po potrebi dodajte temeljac ili vodu. Krumpir narežite na kockice i skuhajte u slanoj vodi, a kobasicu ispecite u pećnici. Kada je krumpir gotov kratko ga zapecite na tavi na malo ulja, a zatim ga poslužite uz pirjani kupus i pečenu kobasicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:10