Trebat će vam:
3 režnja češnjaka
1 limun
10-ak maslina
60 g parmezana
400 g špageta
500 g pilećih prsa
50 g maslaca
maslinovo ulje
svježi peršin
sol i papar
Priprema:
Stavite kuhati tjesteninu. Na malo maslinova ulja najprije pirjajte sitno sjeckani češnjak. Nakon jedne minute dodajte masline koje ste prepolovili, i sok jednog limuna. Pirjajte dvije minute pa dodajte tri žlice vode u kojoj se kuhala tjestenina. Postupno dodajte još vode ako je to potrebno. U umak naribajte i koricu limuna, dodajte na kockice narezani maslac, a zatim u tavu s umakom prebacite tjesteninu. Dodajte još vode u kojoj se kuhala i dodajte parmezan pa sve dobro promiješajte. Piletinu narežite na komade, začinite soli i ispecite na tavi. Pospite je paprom i poslužite uz tjesteninu s limunom. Na kraju sve pospite svježim peršinom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....