STOTI BROJ

ISPROBANI RECEPTI: Poseban datum zaslužuje i poseban ručak. Danas ne štedimo i radimo ukusne slavljeničke pečenke!

 CROPIX
 

Vjerujte nam, koju god od ovih pečenki izaberete, komentari za nju će biti samo najbolji!

Porchetta braće Čučković

Rijeka, 291116. 
Braca Dejan i Danijel Cuckovic vlasnici su mesnice Cuckovic u Rijeci.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Odojak punjen čvarcima i pistacijom

Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Rolano otkošteno pile

Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
CROPIX

Svinjska potrbušina s domaćim pestom

Odra, 071216.
Ivana Lackovica Croate 14.
Priprema novogodisnjeg rucka sa chefom Christianom Misiracom.
Na fotografiji: glavno jelo.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

Svinjska rebra u sezonskom bilju

Trogir, 031216
Kuhari Robert Zmire i Stipe Susnjara pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak. Na fotografiji: rolana svinjetina nadjevena ljutikom 
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

Pečena svinjetina špikana dunjama

Zagreb, 131017.
Jela od dunje slatka i slana; kompot, svinjsko pecenje, slana pita, punjene dunje i kolac s dunjama. Jela je pripremila Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Janjetina s ružmarinom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 15:30