BEZMESNI HRSKAVCI

Hrskava cvjetača u omotaču od kikiriki maslaca iz pećnice sve je što danas želimo grickati

 Drong
Kombinacija kikiriki maslaca, češnjaka, mljevene i kajenske paprike u kombinaciji s cvjetačom na stol donosi neke sasvim nove okuse

Trebat će vam:

1 glavica cvjetače
2 žlice kikiriki maslaca
2 žlice kokosovog ili maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
2 režnja usitnjenog češnjaka
1 žličica crvene mljevene paprike
1 žličica kajenske paprike
Sol

Priprema:

Sve sastojke osim cvjetače pomiješajte u posudi. Cvjetaču operite i razlomite na manje cvjetove. Prebacite je u posudu s umakom i dobro uvaljajte svaki cvijet u umak. Prebacite u posudu za pečenje i pecite oko pola sata na 200 stupnjeva. Poslužite uz rižu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 20:30