Trebat će vam:
8 kobasica
8 peciva
8 komada tanko rezane slanine
Ukiseljeni krastavci
1 rajčica
1 manji ili 1 mladi luk
100 ml grčkog jogurta
1 žlica senfa
1 žličica meda
Limunov sok
Priprema:
Kobasice najprije skuhajte, a zatim ih omotajte kriškama slanine i dodatno zapecite na tavi dok slanina ne postane hrskava. Izvadite ih iz tave pa na istoj masnoći tostirajte peciva. Ukiseljene krastavce za to vrijeme nasjeckajte na sitno. Isto napravite i s rajčicom i lukom. Rajčicu i luk pomiješajte, začinite soli i paprom te malo limunova soka i prema želji dodajte svježi peršin. Grčki jogurt pomiješajte sa senfom i medom. Dodati možete i malo limunova soka. Pecivo premažite dobivenim umakom, dodajte kobasicu sa slaninom, a zatim dodajte krastavce i rajčicu s lukom. Poslužite još toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....