Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 120 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- maslinovo ulje
- 1 manji luk, sitno nasjeckan
- 2 češnja češnjaka
- 500 g junetine narezane na kockice
- 80 g prepolovljenih suhih smokava
- žličica kajenskog papra
- prstohvat soli
- prstohvat mljevenog kima
- 1 žličica koncentrata rajčice
- 250 ml goveđeg temeljca
Priprema
1. korak
Ugrijte maslinovo ulje pa dodajte luk i nakon nekoliko minuta češnjak. Potom dodajte junetinu i pustite je da porumeni sa svih strana. Dodajte ostale sastojke i podlijte polovicom temeljca. Pustite da provri pa smanjite i kuhajte lagano podlijevajući, prvo temeljcem, a poslije po potrebi vodom, dok junetina ne omekša. Poslužite s kus- kusom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....