Trebat će vam:
ZA PODLOGU:
115 g badema
45 g datulja
40 g neslanih, sirovih pistacija
prstohvat soli
ZA KREMU:
200 g indijskih oraščića
180 ml vrhnja od kokosa (umjesto vrhnja od kokosa možete upotrijebiti stvrdnuti dio kokosova mlijeka ili kokosovo mlijeko s visokim udjelom kokosa – više od 80%)
100 g malina
Priprema:
Sve sastojke za podlogu usitnite u sjeckalici pa utisnite u kalup 20x20 cm. Stavite u zamrzivač dok radite kremu. U blender najprije stavite sve tekuće sastojke i maline, a na vrh indijske oraščiće pa blendajte do glatke kreme. Izlijte pola kreme na podlogu, pospite polovicom malina (smrznute se lakše drobe), prelijte ostatkom kreme i na vrh stavite preostale maline (Ako imate manje silikonske kalupe bilo kakvog oblika, kolač možete slagati obrnutim redoslijedom: maline, krema, maline, krema pa podloga koju ste prethodno razvaljali između dva papira za pečenje i izrezali u obliku kalupa).
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....