Trebat će vam:
ZA PODLOGU:
65 g indijskih oraščića
40 g ribanog kokosa
2 žlice kakaa
1/8 žličice soli
150 g datulja
2 žlice zdrobljenih kakao zrna (nibsa)
ZA KREMU:
250 g indijskih oraščića
2/3 šalice kokos mlijeka
65 g kakaa
80 ml javorova sirupa +1 žlica
3 žlice kokosova ulja
3 žličice ekstrakta vanilije
2/3 žličice soli
Priprema:
Za podlogu, sve sastojke, osim datulja i nibsa, usitnite u sjeckalici hrane. Nastavite miksati dodajući datulje te na kraju umiješajte kakao nibse. Utisnite u kalup 20x20 cm pa stavite u zamrzivač ili ako imate silikonske kalupe, razvaljajte podlogu između 2 papira za pečenje na debljinu od par milimetara i stavite hladiti. Za kremu, sve miksajte u jakom blenderu do glatke smjese pa prelijte preko podloge ili izlijte u kalupe na koje utisnete podlogu izrezanu u dimenzijama kalupa. Ostavite u zamrzivaču na par sati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....