Tražite li dobar recept za paštetu od tune, u nastavku donosimo čak dva totalno različita. Koji god odabrali, rezultat će biti kremast, aromatičan namaz koji će na svakom druženju, vjerujemo, nestati prvi. U prvi smo dodali i tvrdo kuhana jaja, kisele krastavce, majonezu i inćune te je bogatiji i zasitniji, a drugi smo napravili sa sirnim namazom te dodacima kao što su inćuni, kapari, limunov sok i češnjak. Najbolje od svega je to što su oba namaza gotova u 15-ak minuta te ih je prije posluživanja potrebno tek kratko ohladiti.
A UZ ŠTO POSLUŽITI PAŠTETU?
Dobra opcija uvijek su različite varijante krekera, grisini, kiflice, pogačice ili tostirani kruh narezan na manje komadiće kako bi uživanje u jelu bilo što jednostavnije. Neka svi dodaci budu veličine jednog zalogaja. U nastavku ostavljamo nekoliko dobrih prijedloga.
A SAD RECEPTI ZA PAŠTETE!
Koju god odabrali, paštetu poslužite za doručak ili večeru, za druženje s ekipom ili je ponesite na posao za gablec. U hladnjaku može stajati dva do tri dana pa svakako i to imajte na umu.