Trebatće vam:
2-3 para kobasica
1 kg krumpira
3-4 mrkve
2 glavice luka
2 paprike
4-5 režnjeva češnjaka
prokulice i drugo povrće prema želji
1 žličica suhog timijana
1 žličica dimljene crvene paprike
5-6 žlica ulja
1 šaka svježeg peršina
50 g ribanog sira
sol i papar
Priprema:
Povrće narežite na komadiće, a kobasice na kolutiće. Češnjak ostavite u režnjevima.Stavite sve u posudu za pečenje i dodajte timijan, sol, papar, ulje i dimljenu papriku. Dobro promiješajte i pecite na 200 stupnjeva 40-ak minuta ili dok povrće ne omekša. Pred kraj pospite sirom, i još kratko zapecite. Kada je jelo gotovo, pospite sitno sjeckanim peršinom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....