Trebat će vam:
1 lisnato tijesto
100 g kuhanog slanutka
1 žličica dimljene paprike
7-8 slanih inćuna
1 mozzarella
50 g ribanog parmezana
1 rajčica
4 žlice pesta od bosiljka, umaka od rajčice, svježeg sira ili ricotte
Priprema:
Tijesto razvaljajte i stavite ga na papir za pečenje. Premažite ga pestom, umakom od rajčice, svježim sirom ili ricottom koje ste prethodno aromatizirali. Na to dodajte inćune, rajčicu, mozzarellu i parmezan. Dodati možete i druge dodatke prema želji. Slanutak lagano nauljite i začinite dimljenom crvenom paprikom. Pospite ga po piti. Zavrnite rubove pite prema unutra i pecite pitu 20 do 30 minuta na 200 stupnjeva, ili dok ne poprimi boju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....