Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 60 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 50 dkg junetine
- sol, papar i voda
- maslinovo ulje
- 1 žlica škrobnog brašna
- 4 kisela krastavca
- 2 luka
- mljevena paprika
- 3 mrkve
- 3 krumpira
Priprema
1. korak
Nasjeckani luk popržiti na ulju i kad malo požuti dodati mljevenu slatku papriku, mrkvu i junetinu narezanu na kockice. Začiniti i pokriveno pirjati na laganoj vatri bez podlijevanja da sok postane bistar.
2. korak
Tada posipati brašnom, zaliti vodom i kuhati na laganoj vatri 20-ak minuta. Kad je meso gotovo mekano dodati krumpir narezan na kockice i prema potrebi još vode. Nastaviti kuhati još 20 minuta pa dodati kisele krastavce narezane na ploške, dotjerati okus i zgotoviti jelo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....