Priprema: 20 minuta • Kuhanje: - • Porcije: 2 - 4
Trebat će vam:
500 g svježe tune ili lososa
1 manji ananas
1 ljubičasti luk
1 limun
1 šaka korijandra
1 žlica sezamova ulja
maslinovo ulje
sol i papar
Priprema:
Tunu ili losos nabavite kod provjerenog dobavljača i budite sigurni da je svježa. Ako niste sigurni u podrijetlo, kockice ribe možete i kratko zapeći na tavi. Začinite soli, paprom, limunovim sokom, sezamovim i maslinovim uljem. Pustite da stoji sa strane. Ananas nasjeckajte na kockice, a luk na tanke polumjesece. Sve zajedno ubacite u veću zdjelu, dodajte sitno nasjeckani korijander, dodatno začinite prema potrebi i poslužite dobro ohlađeno samostalno ili uz krekere.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....