Naša Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia se jednog četvrtka vrlo rado odazvala obiteljskom druženju oko stola. Ipak, nije se radilo samo o druženju, kroz dva sata je već bila umotana u bakinu pregaču sa dva kunića ispred sebe i receptom kojeg je više nerazumijela nego razumijela. Zato je napisala ovaj recept smisleno i da ga lako možete pratiti i neka postoji takav u bespućima interneta ako ikada ikome zatreba.
Bacite se na posao!
Trebat će vam:
2 kunića (cca 4 kg) 4 žlice brašna svinjska mast 0,5 l bijelog vina 3 glavice luka 1 cijeli češnjak 2 žlice ljutog senfa 0,5 l vrhnja za kuhanje korica 1 limuna 0,5 l temeljca sol, papar, lovorov list, peršin 0,05 l travarice |
Cijeli recept pročitajte OVDJE!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....