KARLA Fuži sa Zigante tartufima

promo

Karlovačka tvrtka Žitoproizvod nedavno je lansirala novu liniju svježe tjestenine, njihov brand KARLA bogatiji je za nekoliko novih proizvoda svježe nepunjene tjestenine što je svakako novitet i iskorak na hrvatskom tržištu. U Karlinu obitelj tako su ušli pljukanci s raznim okusima poput okusa špinata, rajčice, s crnilom sipe, pikantni okusi Orijenta s dodatkom čilija i kurkume, te šurlice no jedan se proizvod od početka nekako istaknuo kao favorit.

Radi se o fužima sa Zigante tartufima, suradnja na koju su u Žitoproizvodu posebno ponosni. Kao i ostatak nove linije, fuži s tartufima napravljeni su bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa, bez dodane soli i masnoća a kad je riječ o sirovini samih tartufa važno je napomenuti da se radi o pravim liofiliziranim crnim i bijelim mljevenim tartufima najpoznatijeg istarskog tartufara – tvrtke Zigante tartufi d.o.o.

Do ideje za razvoj novih proizvoda u Žitoproizvodu su došli kontinuiranim ispitivanjem tržišta, osluškivanjem potreba i navika kupaca, praćenjem konkurencije te činjenicom da trenutno nema sličnih proizvoda na hrvatskom tržištu. Veliki je plus što unutar tvrtke imaju vlastiti analitički laboratorij, vrhunske tehnologe te stručne i predane zaposlenike od kojih neki tamo rade već više od 20 pa čak i 30 godina što jamči kvalitetu svakog njihovog proizvoda.

image

promo

KARLA fuži sa Zigante tartufima, kao i ostatak nove KARLA linije kupcima su dostupni u rashladnim vitrinama trgovačkih lanaca poput Interspara, Kauflanda, Konzuma, Plodina i KTC-a, dok manji dio asortimana imaju Tommy, NTL, Studenac, Decentia, itd.

Inspiraciju za ukusan ručak s ovim inovativnim proizvodom donosimo u nastavku, dok se mnoštvo ideja za brz i kvalitetan obrok nalazi u Karlinoj kuhinji.

image

promo

FUŽI SA ZIGANTE TARTUFIMA U UMAKU OD MASLACA I ČEŠNJAKA

Sastojci;

- 250 g KARLA fuža sa Zigante tartufima

- 100 g maslaca

- 3 češnja češnjaka

- korica jednog BIO ribanog limuna

- parmezan

- dva prstohvata sušene kadulje

- sol i bijeli papar

1. Fuže skuhajte u posoljenoj vodi prema uputama s pakiranja. Sa strane ostavite malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

2. Na laganoj vatri otopite maslac, a potom dodajte usitnjeni češnjak i kratko ga popržite.

3. Na maslac i češnjak dodajte kuhane fuže i izmiješajte. Tjestenini dodajte ribanu koricu limuna, kadulju, sol i bijeli papar.

4. Ulijte malo vode (cca 150 ml) u kojoj se kuhala tjestenina i ostavite još minutu na laganoj vatri da se prožmu svi okusi.

Link na foto/video recept: https://www.zitoproizvod.hr/blog/fuzi-sa-zigante-tartufima-u-umaku-od-maslaca-i-cesnjaka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 15:17