Od ovog tjedna u Egoist bistrou na Jarunskoj tržnici u Zagrebu gosti mogu uživati u jelima koje potpisuje Manuel Crnobrnja, šef jarunske kuhinje i polufinalist posljednje sezone Masterchefa.
U moderno preuređenom i vrlo ugodnom ambijentu poznatog Egoist bara, Manuel će svakodnevno pripremati bogatu ponudu doručka i ranog ručka po prihvatljivim cijenama koje se kreću od 2,30 do 7,50 eura za doručak te od 3,90 do 8,90 eura za ručak.
U raznovrsnoj ponudi, za doručak se nude jela poput Eggs Benedict s lososom ili pršutom, Francuski omlet, Jutreko, Frittata, Croissant Bologna, Sourdough Burrata, Slatka zdjela sa zobenim pahuljicama, Waffli i slatki croissanti...
Za ručak su na meniju Ajngemahtec Vol. 2, Tagliatelle Bronza, Zapečeni njoki, Arancini cikla i Losos. Uz ručak se poslužuje i desert, a u cjelodnevnoj ponudi su i Focaccia pizze u nekoliko zanimljivih varijanti, ali i tapasi.
Dodajmo i kako najskuplje jelo na meniju košta 16,90 eura, a dovoljno je za dvoje te uključuje drniški pršut, kozji sir, domaći sourdough kruh, humus od slanutka i marinirane rajčice.
Cjelovita ponuda dostupna je na web stranici Egoista, a dobro je znati da doručak služe od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati, subotom od 9 do 12, dok je ručak dostupan od ponedjeljka do petka od 12 do 15, a subotom od 12 do 14 sati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....