SKUHAJ PIVO

Želite kuhati pivo, ali nemate uvjete? Stiže igrica koja će riješiti sve vaše probleme

 Marko Miscevic/Cropix
Iduće godina izlazi igrica koja igraču omogućuje kuhanje piva u vlastitom dnevnom boravku

Veseli nas činjenica da se svijet craft pivarstva sve više širi te da postoji sve više zainteresiranih za kuhanje piva kod kuće. Na kraju krajeva, neki od domaćih pivara koji su krenuli kao homebreweri danas su poznati pivari čije pivo rado ispijamo u najrazličitijim prilikama. No, činjenica da je za kuhanje piva, osim određenog znanja, potrebna i dobra oprema često je jedan od razloga zbog kojeg entuzijasti već u početku odustaju od vlastite proizvodnje. Srećom, sada je stigla i službena objava koja će upravo takve pojedince razveseliti najviše. Naime, iduće godine vlasnici Xboxa i PlayStationa moći će se okušati u kuhanju piva putem igrice Brewmaster.



Kako je najavljeno, igrica će se posebno fokusirati na detalje poput postavljanja vlastitog pogona, kreiranja recepata i prijave na natjecanja, a zanimljivo je spomenuti i kako će igrači velik dio vremena morati posvetiti upravo kemijskim procesima nastajanja piva. Osim zabave, ova igrica tako donosi i nova znanja na najrazličitijim područjima kao što su i, između ostalog, punjenje boca te brendiranje.

"Htjeli smo napraviti igricu koja će biti lako razumljiva svima, ali i onu kroz koju igrači svakom novom igrom mogu nešto novo naučiti", poručili su iz Auroch studija koji je kreirao igricu.

Ono što bi vam u igrici ipak moglo nedostajati, naravno, onaj je najslađi dio. Iako još uvijek nisu izmislili način na koji pivo koje kreirate možete i probati, cijela nam se ideja čini kao sjajan potez koji će ljubiteljima craft piva još malo približiti sam proces nastajanja omiljenog osvježavajućeg napitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 08:48