Kako nas od najprazničnijeg mjeseca u godini dijeli još jako malo, već su krenule najave vezane za Advent u Zagrebu. Prvi koji se oglasio o programu svog događanja, revni je organizacijski tim Fooling Arounda by Fuliranje. Velika novost ovogodišnjeg Fooling Arounda suradnja je s udrugom JRE Hrvatska, pa će se na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade okupiti zvučna imena koja do sad nismo imali prilike vidjeti u ovakvom okruženju, barem ne u Zagrebu.
Ove sezone to će biti Vjeko Bašić, chef murterske Konobe Boba, zatim chef Ante Udovičić, chef bračkog restorana Lemongarden, koji će 28. studenog gostovati u restoranu SOL tapas na hrvatski te Marko Gajski, chef korčulanskog LD Restauranta. Od Istrijana, u Zagrebu će se domaćoj publici i gostima predstaviti restorani San Rocco te Meneghetti. Zagrebačke boje zastupat će Esplanade Zagreb, Michelinom ovjenčani Noel te po mnogima jedna od najboljih pekarnica u gradu - Boogie Lab, a dolazak su potvrdili i Institut za kobasice (ne, nije greška) by Mate Janković, Mason by Ivan Zidar, Gingle Bells, Rakijarnica i Acrobat, koji će gostima nuditi francuske šampanjce poznate kuće Billecart Salmon.
Mnogima omiljeni Advent u gradu, po svemu sudeći ni ove godine neće razočarati, a što nam sve nude, također ćemo otkriti vrlo brzo na premijernom kušanju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....