NOVI IZAZOVI

Unatoč nepovoljnoj klimi zbog globalne pandemije ovaj pastry chef uspjeva širiti svoje poslovanje

Na fotografiji: (S lijeva) Paula Santic, Kresimir Ivanagic, Robert Hromalic, slasticar i vlasnik, Martin Mijatovic, Vesna Umahovic.
 
 Biljana Blivajs/Cropix
U samom centru Zagreba, na Europskom trgu, Franko’s Street postaje Franko’s Sweets by Le Kolač!

U samom centru Zagreba, na Europskom trgu, Franko’s Street prošle godine predstavio je svoju ponudu azijskih specijaliteta pripremljenih od domaćih namirnica. Uz odličan sushi, prepoznat je i po raznovrsnoj ponudi domaćih i stranih craft piva, vrhunskih vina, pjenušaca te inovativnoj koktel karti. Na jelovniku su se našle i prepoznatljive Le Kolač slastice s potpisom Roberta Hromalića.

image
Biljana Blivajs/Cropix


Nakon godinu dana, predivan prostor i mirna terasa Ban centra u Cesarčevoj, postali su premali za sve navedeno, stoga se sushi bar, s optimiziranom ponudom, uskoro seli na novu adresu u središtu Zagreba. Iako je 2020. godina donijela brojne prepreke, one ih nisu spriječile da i dalje rastu i šire se.

Od 30.10.2020. Franko’s Street postaje Franko’s Sweets by Le Kolač! Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, poznata po inovativnom i progresivnom stilu oblikovanja svojih slastica, nedavno je preselila svoju kuhinju na novu adresu, a prostor na staroj adresi (Petretićev trg 3) uskoro kreće u širenje i renovaciju. Za koktele je zadužen barmen Filip Ramljak, a u slatkoj ponudi tako će se naći 9 vrsta kolača (Lješnjak, Pita od jabuka, Yuzu cheesecake, Tart karamel badem, Čokolada tonka, veganski Flan soja kokos te kolači nastali u suradnji s Krašem - Bajadera, Griotta i Ruby), 3 vrste sladoleda u pakiranjima od 250 i 750 ml (Yuzu, Bajadera i Pistacija), keksi (Čokolada, Limun i cvijet naranče, Vanilija i lješnjak), teglice (Pasta od lješnjaka, Čokoladni karamel, Slani karamel) i Six pack - paket od 6 kolača po vašem izboru po promotivnoj cijeni. Torte, kao i sve druge proizvode iz Le Kolač slatke ponude možete naručiti putem novog Le Kolač webshopa.

Uskoro uvode i slani program pa ćete u Le Kolaču moći isprobati nekoliko vrsta Le Kolač brunch salata i sendviča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:49