Tvrtko Šakota i njegov tim iz Nava ovih su dana objavili kako kreću s projektom Nav on fire, u sklopu kojeg dolaze na dogovorenu adresu i u prirodi, na otvorenoj vatri pripremaju hranu za grupe od 8 do 20 ljudi.
"NAV on fire je projekt u kojem dolazimo u goste kod Vas osobno, donoseći element kuhanja na vatri i atmosferu kuhanja u prirodi. Chef Tvrtko Šakota i tim kuhaju taj dan samo za Vas i društvo u neponovljivoj atmosferi", napisali su na svojoj službenoj stranici, gdje stoji i detaljan opis samog projekta.
Ekipa iz Nava u jednom druženju oko vatre priprema 10 sljedova i iskustvo večere u Navu prenosi u prirodu, pružajući tako, kako kažu, ekskluzivnost personal dininga na novoj razini. Kod pripreme jela fokusiraju se na mikro-sezonu, a na meniju se nalazi kombinacija jela od povrća, ribe i mesa, uz mogućnost personaliziranja menija po dogovoru. Također, postoji mogućnost dodatnog wine pairinga s prirodnim vinima, baš kao što je to slučaj i u restoranu Nav.
Cijena se formira prema dogovoru, a za sve informacije najbolje se obratiti chefu Šakotu i njegovom timu putem mail adrese. Sve detalje možete pronaći na službenoj stranici Nava.
Dobro je dodati i da je Tvrtko Šakota ove godine na dodjeli nagrada Dobri restorani, koje Dobra hrana dodjeljuje najboljim restoranima i chefovima u zemlji, proglašen chefom godine. Njegova karijera traje već dulje od 20 godina, a posljednjih je nekoliko, uz Salo, Bekal i GrapeSton festival, posebno usredotočen na svoj restoran Nav.
U svojoj se kuhinji fokusira na domaće, lokalne namirnice, a posvećen je i vraćanju namirnica iz zaborava, poput, primjerice, posavske guske o kojoj smo svojevremeno pisali. Nav je danas mjesto koje opstaje unatoč gotovo paradoksalnom, jedinstvenom poslovnom modelu, uzbudljiva je gastrodestinacija i restoranska adresa na kojoj gosti govore jezicima iz cijeloga svijeta i mjesto gdje nikada ne možete znati što vas čeka, osim da vas čeka jedinstveno gastronomsko iskustvo. Stoga je, vjerujemo, ‘Nav on fire‘ projekt koji će zainteresirati ponajprije fanove kuhinje Tvrtka Šakota, ali i one koji vole i žele isprobati nešto novo i drugačije.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....