U posljednjih deset godina kroz kuhinju zagrebačkog Centra za kulturu prehrane u Nazorovoj 18 prošle su tisuće polaznika koji su željeli okusiti jela iz raznih krajeva svijeta, naučiti brojne kulinarske tehnike i dobro se zabaviti uz štednjak. Iz mjeseca u mjesec na svojim stranicama Centar objavljuje bogat raspored radionica, škola i predavanja raznih tematika, među kojima svatko može naći nešto za sebe.
Ostajete li u Zagrebu tijekom srpnja, a volite slastice, pridružite im se na radionici pripreme cheesecakea na tri različita načina (7. 7.), sudjelujte na cjelodnevnoj školi slastičarstva (8. 7.) ili naučite raditi zdravije slastice (14. 7.).
Volite li pomoću hrane istraživati daleke krajeve, zavrnite rukave i naučite spremati tri vrste sushija (4., 11., 18. i 20. srpnja), otkrijte što krije libanonska kuhinja (5. 7.) ili naučite nešto više o francuskoj kuhinji (12. 7.). Obožavate li azijsku hranu, odaberite između edukacije posvećene Koreji (13. 7.) ili se bacite na izradu bao peciva i gyoza (20. 7.).
Zanimaju li vas više tekuća pitanja, bez brige! Pridružite se maloj školi piva (3. 7.), otkrijte nešto više o vinu (10. 7.) ili pak zagrebite malo po površini svijeta džina (17. 7.).
Dobrih ideja kako provesti večer u gradu svakako ne manjka, a više informacija kako se pridružiti jednoj od ovih zabavnih aktivnosti potražite na službenim stranicama Centra za kulturu prehrane i društvenim mrežama.
U galeriji pogledajte sve termine održavanja radionica. I uživajte, koju god da odaberete sigurno ćete se zabaviti!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....