Proteklih mjesec dana za vas smo stvarali tekstove, a sada izdvajamo one najbolje koje nikako ne smijete propustiti. Na našem popisu najzanimljivijih našli su se priča o najboljem domaćem kajmaku, ona o hrvatskom vinaru koju je prenio čak i Forbes te ona o nastanku novog oblika tjestenine. Dobra je vijest i kako smo u proteklih mjesec dana, kroz detaljno testiranje, uspjeli pronaći najbolji sirni namaz na tržištu, a negdje između svega toga pripremili smo vam i detaljan vodič za pripremu četiri vrste tijesta.
Prije gotovo tri godine kupili smo prva pakiranja doista sjajnog kajmaka i od tada nismo pronašli bolji. Donosimo priču o najboljem kajmaku u zemlji, a znamo i gdje ga možete kupiti.
O OVOM HRVATSKOM VINARU PISAO JE ČAK I FORBES
Forbes je objavio priču o istarskom vinaru i prozvao ga jednom od najvećih zvijezda u usponu, a u tekstu se, osim vinarije Fakin, spominju i Zlatan Otok te Terra Madre.
KAKO JE NASTAO NOVI OBLIK TJESTENINE
Upoznajte čovjeka kojem su dosadili klasični oblici tjestenine poput špageta pa je izmislio novi koji je instantno postao pravi hit.
Proveli smo slijepo kušanje sirnih namaza bez dodataka, a šampion na testu sve nas je iznenadio.
DETALJAN VODIČ ZA PRIPREMU 4 VRSTE TIJESTA
Jela koja uključuju tijesto obožavamo, no priprema istih može biti izbor brojnih frustracija. Upravo zato, pripremili smo vodič s receptima i savjetima zbog kojih će miješenje dizanog, prhkog, vučenog i lisnatog tijesta biti još malo jednostavnije.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....