Zagrebački Cheese Bar, smješten na adresi ulica Augusta Cesarca 2, 16. veljače proslavit će 10 godina rada. I ne bi to bilo baš ništa neobično da u pitanju nije jedno od rijetkih mjesta u Zagrebu koje nudi samo proizvode biranih domaćih proizvođača. Sireve i suhomesnate proizvode tako nabavljaju od proizvođača kao što su Gligora, Buršić, Kumparička, Biogal i Janković, a nude i vina domaćih vinara kao što su Kozlović, Krauthaker, Pilato, Petrač, Šember, Kutjevo, Iločki podrumi...
"Svih 10 godina izdržali smo samo s hrvatskim proizvodima, mi smo dokaz da se to može. Nudimo preko 150 etiketa i upravo povodom 10 godina kod nas će se piti samo vina iz 2013. godine. Proslavit ćemo sa svim ljudima koji su sve ovo vrijeme bili uz nas, nudit ćemo proizvode i vina u koja vjerujemo i onih s kojima surađujemo", rekao nam je Dado Tašner, vlasnik i zaštitno lice Cheese Bara.
Slavlje je otvorenog tipa te način da se, među ostalim, zahvali i vjernim gostima, pa su tako dobrodošli baš svi. Osim suhomesnatih proizvoda, vina i sireva, nudit će se i kuhana jela, u kojima se u Cheese baru inače uživa svakog utorka i petka, o čemu smo već pisali. Kako je najavio Tašner, hrana i piće nudit će se po promotivnim cijenama.
"Na meniju još radimo, ali gosti mogu biti sigurni da će biti nešto posebno, ekstra primamljivo", rekao nam je na kraju kratkog razgovora Tašner.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....