To se čekalo

Sve samo ne obična ribarnica! Fisherija otvorila osmu trgovinu i to na top lokaciji

Nakon što je nedavno otvorena sedma Fisherijina poslovnica na Laništu, danas se otvara i filijala u centru grada

Posljednjih mjeseci iz domaćeg delikatesnog shopa - Fisherija stižu sve samo dobre vijesti. U svojoj ponudi imaju svakodnevno svježe pripremljen sushi, kao i druga gotova jela poput salata, riblje juhe i marinirane ribe, a nedavno su otvorili i sedmu poslovnicu na zagrebačkom Laništu. No, tu nisu stali. U srijedu, 25. listopada 2023., službeno otvaraju novu, osmu poslovnicu na adresi Antuna Bauera 11 u Zagrebu.

image
Darko Tomas/Cropix

Ponuda će i ovdje biti jednako bogata kao i u drugim prodavaonicama jer, rekli su nam, imaju unificirani asortiman na svim prodajnim prostorima. Asortiman ovog delikatesnog shopa je, znaju svi koji ih redovito posjećuju, zaista širok i raznolik te nudi više od 70 različitih vrsta ribljih i morskih proizvoda podijeljenih u više kategorija. Tako osim ribe, plodova mora i ribljih delicija, ovdje nude i bogat izbor vrhunskih vinskih etiketa, najkvalitetnijih tjestenina, umaka i dodataka za pripremu jela.

Prateći svjetske trendove i potrebe tržišta, upravo zato je Fisherija 2020. godine u maloprodaju uvela i svoju verziju svježeg sushija u “to go” varijanti. Vrhunske i svježe namirnice, najviši standardi kvalitete i higijene i vješte ruke sushi majstora Fisherije uz edukaciju chefa Vida Nikolića, koji slovi za autoritet u svijetu azijske kuhinje, ono su što im je zagarantiralo uspjeh, a i sami smo se u to uvjerili kad smo isprobali njihove sushi boxeve.

image
Marko Todorov/Cropix

Inače, njihov put prema pozicioniranju na tržištu, rastu i širenju s Jarunskog placa 2018. na nove lokacije u Zagrebu - nije bio lak. Jedinstveni koncept ribljeg delikatesnog shopa, koji u asortimanu ima i odabrane proizvode domaćih proizvođača, potrošači su trebali tek otkriti i prepoznati. Kada su otvarali prvu Fisheriju prije pet godine učinili su to s misijom da ribu i riblje specijalitete približi domaćoj publici, a pogotovo djeci. No, iako smo mediteranska zemlja, približiti ribu Hrvatima koji su, podsjetimo, vrlo nisko na ljestvici količina konzumirane ribe i ribljih proizvoda po glavi stanovnika, bila im je veliki izazov. Ipak, već nakon tri godine poslovanja primijećeno je kako svijest o važnosti konzumacije ribe raste, baš kao i svijest o tome da zamrznuta riba i plodovi mora nisu manje dobar izbor od svježih namirnica.

Pogledajte kako izgleda nova Fisherija!

image
Biljana Blivajs/Cropix
image

U ponudi su odabrana vina

Privatni Album
image

Asortiman zamrznutih proizvoda

Privatni Album
image
Privatni Album
image

Službeno otvorenje je u srijedu u 10 sati

Privatni Album
image
Privatni Album
image

Fisherija u Bauerovoj ulici u Zagrebu

Privatni Album
image

Volite li sami raditi sushi, ovdje možete kupiti sve što vam je za to potrebno

Privatni Album

Fisherija u ponudi ima sve potrebno za handmade pripremu sushija; od tune, lososa i kozica prikladnih za sirovu konzumaciju do potrebnog asortimana - bambusova prostirka, sushi riža, đumbir, wasabi, sushi ocat.

Danas se u sedam poslovnica Fisherije dnevno proda oko 500 svaki dan svježe pripremljenih sushi boxeva različitih vrsta. Uz sushi, Fisherija sezonski nudi i “poke” te svježe salate idealne za gablec.

“Veseli nas činjenica da su Zagrepčani prepoznali i objeručke prihvatili naš koncept te da u svoje dnevne jelovnike sad kontinuirano uvrštavaju neke od naših namirnica. Posebno nas raduje kada nam se kupci kontinuirano vraćaju zbog garantirane kvalitete i stalne dostupnosti našeg širokog asortimana", rekli su vlasnici.

Isprobajte recepte s Fisherijinim asortimanom koje je samo za novi broj magazina Dobra hrana pripremio chef Nenad Komes.

JAPANSKI SENDVIČ S GAMBERIMA

image
Berislava Picek/Cropix

Ovo je jedan od boljih sendviča koji smo u posljednje vrijeme kušali, isprobajte recept

HOBOTNICA S GRILANOM RAJČICOM

image
Berislava Picek/Cropix

Hobotnicu volimo na gulaš i ispod peke, ali kada nemamo previše vremena, radimo je na ovaj način

GRDOBINA NA CARPACCIU OD VOLOVSKOG SRCA

image
Berislava Picek/Cropix

Ovako pripremljenu grdobinu sasvim sigurno još niste probali, a fantastična je!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:45