I, ipak rade!

Što se događa s Pizza Hutom? Malo je otvoren, malo zatvoren, a sad govore da im netko ‘podvaljuje‘

Premda su dokazano radili dva, tri dana, a onda zatvorili te su tvrdili da nikad nisu ni bili otvoreni, u srijedu je Pizza Hut na Bolničkoj opet radio

Kako smo izvijestili 22. siječnja, dakle prije samo dva dana, u Zagrebu je otvoren prvi od dva restorana Pizza Huta i to na adresi Bolnička cesta 34. Da nismo jedini "slijepi pored zdravih očiju", lijepo ste mogli vidjeti i u TikTok videu jedne korisnice, koja je čak i bila u prvoj od dvije najavljene filijale ovog američkog lanca brze hrane u Zagrebu, kušala njihovu pizzu i otkrila cijene. A kako se lijepo da vidjeti iz videa, nije bila jedina.

@empty_plates /PIZZA HUT/ NAPOMENA (23/1): Službenih info jos uvijek nema, a izgleda da se ovaj vikend radilo o testnom otvorenju jer poslovnica ovih dana ne radi (disclaimer: neprovjerena info). Ispravili me, lokacija nije granica Vrapče-Gajnice, već Vrapče-Stenjevec. My bad. Enivejz, kad se sjetim svih onih preloših pizza iz random pizzeria, ovo je sigurniji izbor. McDonald‘s ne volim, al Pizza Hut bi mi mogao biti drag jer ponekad baš volim tipičnu fat and cheesy američku pizzu. I to baš u pepperoni verziji, ta basic američka pizza mi je srcu draga. Tijesto je lagano slatko, pomalo pecivasto, ali prozračno, prhko izvana, mekano iznutra, nije mokro u sredini, niti je gumeno. Na prvi zagriz, rajčica dosta slatka, ali nije kečapasta. Pizza je jako nakrcana sirom. Možete birati između S (23cm), M (30cm) i L (38cm) veličine, tanjeg i debljeg ruba ili ruba punjenog sirom koji se nadoplaćuje ovisno o odabranoj veličini. Pepperoni košta npr. S 8 eur/M 9.5 eur/L 11.5 eur Nadoplata za punjeni rub S:1.5e, M:2.5e, L:3e. Uzeli smo S pepperoni, rub punjen sirom i Ben&Jerry‘s sladoled. Ceh je bio 13 e (pizza 9.5 i sladoled 3.5e). ?Bolnička 34 (Vrapče) ?Nehajska 2 (Trešnjevka) #fyp #viral #pizzahut #tiktok #pizza #review #zagreb #croatia #croatiafulloflife #pepperoni ♬ suara asli - All Random Stuff - ?????? ????? ?

Međutim, po objavi njezina videa i našeg članka, počeli su se javljati svi oni koji su s nestrpljenjem čekali otvorenje te su se uputili čak do Vrapča da probaju to američko čudo od pizze da bi umjesto toga - "poljubili vrata". Razočarani, naravno, i pomalo ljuti, očekivano - zasipali su društvene mreže ogorčenim objavama kako je neistinita informacija da je Pizza Hut uopće otvoren.

Prvo je na njihovim vratima osvanuo natpis "zbog tehničkih problema privremeno smo zatvoreni", a potom i najnoviji "vraćamo se uskoro sa puno vrućih i ukusnih pizza". (P. S. tipfeler je njihov, ne naš). Stvarno da staneš i zapitaš se - pa tko je tu lud!?
A što se zapravo događa? Posljednji u nizu onih koji su otišli na adresu su naše kolege, želeći napraviti recenziju. Međutim i njima se, kao kod mnogih drugih, dogodio isti scenarij - vrata Pizza Huta bila su zatvorena. Kako ni sami nisu mogli vjerovati da ne radi lokal, za koji su mnogi rekli da je otvoren, jer su u njemu bili i jeli, kontaktirali su nositelja franšize - Pizza Hut Europe Top Pizza d.o.o sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40. No odgovor ih je ostavio bez teksta te ga, zbog susramlja, kako su sami istaknuli, nisu mogli ni prenijeti svojim čitateljima. No, zato su digli reel objavu na Instagramu koja je podigla prašinu postavljajući ispravna pitanja onome tko bi za ovakvu situaciju trebao odgovarati pred budućim kupcima.

No, na Googleu i dalje stoji da je Pizza Hut na spomenutoj adresi otvoren, pa smo i mi pokušali kontaktirati nositelja franšize da nam objasni ovu, u najmanju ruku, čudnu situaciju. Bezuspješno. Pokušali smo ih dobiti telefonski u više navrata tijekom današnjeg dana, no nitko nam se nije javio. No, zato su za jedan drugi portal rekli da Pizza Hut uopće još nije otvoren i da je u tijeku još uvijek edukacija radnika.

image

Na Googleu stoji da Pizza Hut radi

Screenshot

Posljednje informacije koje su do nas došle su da se Pizza Hut ograđuje od objave ikakvih informacija o otvorenju i podataka o radnom vremenu te da je u njihove ime to učinila neovlaštena osoba. Pa čak i da to sad istražuju.

FOTOGRAFIJE SNIMLJENE 24. SIJEČNJA 2024.

LOKACIJA BOLNIČKA 34

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image

Američki lanac restorana brze hrane otvoren na Bolničkoj cesti u srijedu je radio

Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

LOKACIJA NEHAJSKA 2

image

Lokal na Trešnjevci u istom je stanju kao i prošli tjedan, čak su i pred vratima iste vreće za smeće

Vanesa Pandzic/Cropix
image

Pizza Hut u Nehajskoj na kućnom broju 2 još uvijek nije spremna za otvorenje

Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

To nam nije dalo mira, pa smo se na adresu Bolnička cesta 34 uputili sami, a kad ono - Pizza Hut radi! U objektu je nekoliko ljudi, sve je lijepo uređeno i namješteno, radnici ljubazno pozdravljaju čim smo otvorili vrata. Jedan od zaposlenika nam objašnjava kako im telefon ne prestaje zvoniti i kako je istina da su morali zatvoriti na nekoliko dana jer su imali problem sa strujom koji je sad otklonjen. Druga lokacija još je uvijek zatvorena i nije sprmna za otvorenje, pa vjerojatno stoga još uvijek i stoji oglas za zapošljavanje na Instagram profilu ovog lanca.

Naravno da na Googleu stoje i recenzije onih koji su si dali truda napraviti osvrt kako na ovu čudnu situaciju, tako i na njihov proizvod i uslugu - i nisu nimalo lijepi. Toplo se nadamo kako će se dobro potruditi da - jednom kad napokon i službeno otvore - zagrebačkoj publici, kao i svim našim gostima, ovo otvorenje ne ostavi gorak okus u ustima na duge staze... Jedan tako poznat i popularan lanac to bi trebao znati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:29