SPOILER ALERT

Stigla je nova sezona kaotičnog "The Beara", najpopularnije gastro serije posljednjih godina

 Fx Productions - Super Frog - Album/Album/Profimedia/Fx Productions - Super Frog - Album/album/profimedia
Od četvrtka, 22. lipnja, napokon možemo pogledati i drugu sezonu superpopularne serije

U slučaju da još niste pogledali prvu sezonu serije "The Bear", zadnji je trenutak da to učinite. Stigla je, naime, nova, svježa, uzbudljiva druga sezona i, kako su najavili kreatori, bolja je nego što možete zamisliti. Za one neupućene, riječ je o seriji koja se bavi životom mladog, talentiranog chefa Carmena Berzattija, koji je godine proveo kuhajući u najboljim restoranima na svijetu da bi se, nakon bratove smrti, vratio u Chicago i preuzeo obiteljski restoran.

image
Fx Productions - Super Frog - Album/Album/Profimedia/Fx Productions - Super Frog - Album/album/profimedia

Naučen na potpuno drukčiji način rada i odnos prema chefu, Carmy se susreće s nepoznatim situacijama, neočekivanim ispadima zaposlenika, svađom, odbijanjem i papirologijom s kojom dosad nije imao doticaja. Kaotični, glasni i eksplozivni likovi u prvoj su sezoni fantastično dočarali stvaran rad u kuhinji. Ako ne vjerujete nama, u Google tražilicu ukucajte "what real chefs think about The Bear" i uvjerite se sami. Reakcije na prvu, dramatičnu, brzu i zabavnu sezonu bile su, dakle, prilično burne pa se od druge očekuje još više.

Bacili smo oko na najavni video i nakon što nam se digla svaka dlačica na tijelu, sve što imamo reći jest: budite spremni, pripremite grickalice, pred vama je još koja neprospavana noć provedena uz mali ekran. Šarmantni Jeremy Allan White, koji u seriji glumi Carmyja, čini se, i dalje će svojom glumom seriju držati na visokom nivou, a ostatak jake glumačke postave cijelo će mu vrijeme držati leđa. Ekipa kreće još jače, od zalogajnice rade ozbiljniji restoran i stvaraju meni koji će, sigurni smo, izazvati zazubice u svim krajevima svijeta. Serija se emitira na platformama HULU i Disney+, a druga sezona za gledanje je dostupna od 22. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:38