DOBRA PREPORUKA

Slaninu, kulen i šunku tvrtke Domagoja Vide i prijatelja sada možete naručiti i na kućnu adresu, evo detalja

 Sin Ravnice Facebook/
Web shop Sin ravnice pokrenut je prije dva tjedna, a proizvodi u zabavnoj ambalaži čine nam se i kao dobra ideja za poklon

Proizvodi tvrtke Sin ravnice, koju je osnovao poznati hrvatski nogometaš Domagoj Vida sa svojim prijateljima, odnedavno se mogu naručiti i putem web shopa. Na službenoj stranici Sin ravnice pronaći ćete tako kulen, slaninu, šunku i salamu Nigrum, a svaki od suhomesnatih proizvoda može se naručiti u željenoj gramaži. Primjerice, slaninu možete naručiti u pakiranju od pola kilograma, za koje ćete morati izdvojiti 12,50 eura, do jednog kilograma, koji će vas koštati 25 eura. Cijena kulena je 56,25 eura za jedan kilogram, 800 grama salame Nigrum koštat će vas 24 eura, dok se šunka od crne slavonske svinje prodaje od jednog kilograma na više, s početnom cijenom od 50 eura.

image
Sin Ravnice Facebook/

Uz svaki od trenutno dostupnih proizvoda stoji i opis, pa ćete tako u samo nekoliko klikova saznati da njihov kulen dozrijeva sedam mjeseci, a salama Nigrum začinjava se soli, šarenim paprom u zrnu, bijelim lukom, kuminom te muškatnim oraščićem i dozrijeva i suši se u prosjeku 120 dana.

image
Marko Zuljevic /

Važno je spomenuti, Sin ravnice bavi se uzgojen autohtone pasmine crne slavonske svinje te od iste rade i sve svoje proizvode. Farma na kojoj se uzgajaju životinje smještena je kod Donjeg Miholjca te se ondje posebno ponose činjenicom da svinje, kada nisu u staji, slobodno lutaju pašnjakom, jedu prirodnu stočnu hranu koju sami uzgajaju, a za samu arhitekturu farme tvrtka Sin ravnice svojevremeno je dobila i nekoliko nagrada. Svakako vrijedi spomenuti i zanimljiv, zabavan dizajn pakiranja te brendiranje OINK proizvoda za koje je zadužen Studio33, a koji ih, ako pitate nas, čini i prilično dobrim poklonom za nadolazeće blagdane.

image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:02