Fine dining

Sjajan povod za otvorenje sezone: Na Dan žena večera u četiri slijeda u Spinnakeru košta 60 eura

 Robert Marić/Press
Proteklih je mjeseci jako dobar porečki restoran bio zatvoren. Za otvorenje restorana ove sezone odabrali su poseban dan

Valamarov fine dining restoran Spinnaker, koji smo imali priliku posjetiti u nekoliko navrata prošle godine i uvijek se iznova uvjeriti kako je riječ o jednom od boljih restorana kako u Poreču, tako i u Istri, nakon zimske pauze ponovno otvara svoja vrata. Chef Goran Hrastovčak sa svojim se timom odlučio da to bude baš na Međunarodni dan žena, koji obilježavamo na datum 8. ožujka.

image

Goran Hrastovčak i Dragana Kovačević

Tomislav Krišto/Cropix

Za ovu je prigodu Spinnakerov chef pripremio posebno osmišljen meni po cijeni od 60 eura, a osim što ćete ga moći kušati uz neka od ponajboljih vina iz njihove bogate i impresivne kolekcije, možete sa sobom povesti i djecu jer se Valamarov tim pobrinuo da se u potpunosti prepustite užitku i proslavi Dana žena u društvu drage osobe.

Rezervacija mjesta i animacije za djecu je obavezna te je možete napraviti pozivom na broj 099 483 9560.

Podsjetimo, na čelu restorana Spinnaker je chef Goran Hrastovčak, za slastice je zadužena pastry chefica Dragana Kovačević, koja je samo za Dobru hranu u posljednjem broju magazina napravila veliki editorijal za slastice sa salom i svinjskom masti koje možete pogledati ovdje, dok je za vinsku kartu zadužen sommelier Zoran Gregorović. Nakon prošlogodišnjeg otvorenja i iskustva menija Istarske štorije, a potom i nenajavljene recenzije, Restoran Spinnaker bio je i u finalu našeg projekta Dobri restorani 2023.

Osim po sjajnim izvedbama vlastitog menija, Spinnaker je poznat i po gostovanjima poznatih chefova s domaće scene, pa je svakako vrijedan pažnje i posjete ako planirate posjetiti Poreč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 23:13