Nektar prirode

Šibenski Pelegrini s vinarijom Grabovac predstavio ekskluzivnu liniju vina dostupnu u limitiranoj ediciji

Taman uoči najljepšeg dijela godine, kad se svi okupljamo oko stola i slavimo lijepe trenutke u obitelji i životu, Pelegrini na tržište stavlja selekciju vina u najboljoj formi

Kada pričamo o vinu, svatko od nas ima svoje omiljene sorte grožđa i stilove vina, poput suhih bijelih ili taninskih crnih. Ljubav prema vinu tima iz šibenske Konobe Pelegrini rezultirala je posebnim vinskim izdanjima koja su kreirali s prijateljima vinarima.

image

Vinarija Grabovac

Press

Ovih dana Pelegrini je tako lansirao web shop u kojem je za kupovinu dostupna ekskluzivna linija vina koju godinama rade s vinarijom Grabovac iz Imotskog. Do sada su se ova vina mogla kušati i uživati isključivo u restoranu Pelegrini, a prije nekoliko dana u prodaju je puštena i limitirana edicija.

image

Pelegrini & Grabovac limitriana edicija vina

Press

U prodaji su dostupna četiri paketa vina, koja dolaze u drvenim kutijama, a to su:

• Kuvi vertikala 2017, 2018, 2019 - pogledajte ovdje

• Vira vertikala 2017, 2018, 2019 - pogledajte ovdje

• Kuvi 2019, Sauvignon Blanc 2022, Vira 2019 - pogledajte ovdje

• Pinot Noir 2020, Sauvignon Blanc 2021, Sauvignon Blanc 2022 - pogledajte ovdje

image

Pelegrini & Grabovac dostupni su u web shopu

Press

Svako vino Pelegrini & Grabovac otkriva jedinstvenu priču o terroiru, grožđu i dugotrajnim prijateljstvima te upravo zato ne žele opisivati ova vina službenim vinskim jezikom. Vina su nastala iz njihovog romantizma za vremenima kada su obitelji provodile više vremena za stolom i kada se puno više razgovaralo o vinu kao sastavnici objeda.

image

Rudolf Štefan

Press
image

Pelegrini & Grabovac

Press

Rijetkost je danas da netko promišlja o vertikali proizvoda, a u Pelegriniju su upravo na to najponosniji, jer su od 2017. strpljivo čekali pravi trenutak da na tržište puste selekciju vina u najboljoj formi. Kombinacijom tradicije i vremena, kojega nam svima nedostaje, uz upotrebu modernih tehnologija, dobili su nektar od prirode u kojem uživaju dijeleći ga s dragim ljudima.

image

Pelegrini & Prijatelji

Press

Veseli ih da će ova vina pronaći put do toplih domova u kojima se još nejguje tradicija okupljanja oko stola. I ne bi li pronalazak zadovoljstva u malim stvarima poput vina trebao ipak biti glavni cilj u životu?

Vina su dostupna ovdje, a cijena paketa s tri butelje je 155 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:20