FILMSKE ZVIJEZDE U ROVINJU

RYAN REYNOLDS SNIMA U HRVATSKOJ: Poznati glumac osim filma u Rovinju će napraviti i reklamu za svoj džin!

 

Ryan Reynolds je otkrio kako u Istri, osim filma, snima i reklamu za svoj džin. Glumac je svoj vlasnički paket Aviationa kupio prije nešto više od godinu dana, oduševljen pićem toliko da je navodno nakon samo jednog gutljaja bivše vlasnike u Portlandu pitao je li destilerija na prodaju.

"Čim sam ga probao, znao sam da želim biti dio kompanije, i to veliki dio" - rekao je lani Reynolds koji je postao zaštitno lice i okosnica kampanje za to piće, čiju je najnoviju reklamu poželio snimiti Rovinju.

“Snimamo najnoviji spot za moj džin u Hrvatskoj”, napisao je Reynolds uz fotografiju s ekipom sa seta te dodao još nekoliko fotografija kadrova iz reklame. Potporu kolegi dala je i Salma Hayek koja je na Instagramu objavila fotografiju u kojoj i ona reklamira džin, dok je Samuel L. Jackson slobodnu nedjelju iskoristio za posjet Puli iz koje je na Instagramu objavio fotografiju Arene. Najviše lajkova ipak je dobila fotografija na kojoj Ryan pozira s Blake koju je upoznao prije devet godina tijekom snimanja filma “Green Lantern”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:48