Miriši na blagdane

Rijetki će mu moći odoljeti, stigao je novi cruffin iz prve zagrebačke majstorske pekare

 Korica Instagram
Slasna slatka peciva s punjenjem postala su, uz kruh, njihov prepoznatljiv proizvod, a sad su izbacili novi okus

I dok su se neki mediji raspisali o najljepšim zagrebačkim izlozima u koje su uvrstili i onaj Korice u Martićevoj, koja je u svom izlogu postavila crveno božićno drvce ukrašeno šarenim kuglicama i velikim plišanim medvjedima u crvenoj i ružičastoj boji, nije to sve što ova pekara nudi.

image
Tomislav Krišto/Cropix

Naime, kako smo kročili u prosinac, mjesec darivanja, slavlja i dobrih okusa, ova je, mnogima omiljena majstorska pekara u Zagrebu, predstavila i novi proizvod. Ovoga puta riječ je o cruffinu koji bi se mogao svidjeti svima onima koji vole okuse i mirise meda i cimeta.

"Ni najzeleniji Grinch neće moći odoljeti cruffinu s kremastim gingerbread punjenjem, osvježavajućim coulisom od mandarine i spicy sugarsnap cookiejem za ekstra toplinu", rekli su u Korici za njihov novi, zimski cruffin. A upravo su zbog slasnih cruffina postali poznati u gradu i među turistima grada Zagreba, iako su nas nedavno ugodno iznenadili i s njihovom interpretacijom baklave, o kojoj smo pisali.

image
Privatna arhiva

Inače, Korica se nalazi na tri lokacije u Zagrebu, u Preradovićevoj 39, Prilazu Gjure Deželića 36 i u Martićevoj ulici na kućnom broju 19.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:08