NOVO NA POLICAMA

Rene Redzepi predstavio novu Nominu kuharicu, dostupna je u pretprodaji po cijeni od 500 kuna

 Noma Facebook
Nedavno je na Instagramu najavio kako u studenom u prodaju izlazi kuharica "NOMA 2.0: VEGETABLES, FOREST, OCEAN"

"Jako smo uzbuđeni što možemo objaviti da naša najnovija knjiga, NOMA 2.0: VEGETABLES, FOREST, OCEAN“ u trgovine diljem svijeta dolazi 8. studenog, a od danas je dostupna i za prednarudžbe“, objavljeno je prije četiri dana na Instagram profilu danskog restorana Noma, jednog od najboljih i najpoznatijih na svijetu.

U nastavku stoji i kako su autori ove knjige Rene Rezepi, Mette Søberg i Junichi Takahashi te kako sadrži više od 200 fotografija jela sjajne fotografkinje Ditte Isager. Dodaju i kako u pitanju nije tipična kuharica, već predstavlja način na koji se u Nomi gleda na kreativnost inspiriranu prirodom. Sadrži recepte za jela kakva se kuhaju u Nomi, objašnjenja tehnika i savjete kako napraviti dodatke jelima i sagraditi vlastitu smočnicu inspiriranu onom Nominom.

Kako stoji na službenoj stranici, u pitanju je kuharica, no iz nje čitatelji ne moraju nužnu kuhati već može poslužiti kao inspiracija. Ipak, za one koji žele naučiti više, unutar knjige nalaze se i QR kodovi koji vode na detaljne recepte. Knjiga je dostupna za prednarudžbu, a na online platformi Book Depository, putem koje obično kupujemo kuharice, trenutno se može naručiti po cijeni od 65,78 eura (oko 490 kuna), dok je redovna cijena 73,50 eura, odnosno oko 550 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:16