Trebat će vam:
600 g svježeg goveđeg filea 80 g dijon senfa 50 g kapara 30 g lista peršina i 30 g svježeg vlasca 2 žutanjka 40 ml maslinova ulja tabasco worcestershire umak 30 ml brandyja |
Priprema:
Meso pažljivo sastružite nožićem i očistite od žilica. Kapare, peršin i vlasac fino usitnite. U posudu dodajte žumanjke, miješajte pjenjačom i dodavajte kap po kap ulje kako bi dobili majonezu. U pripremljenu majonezu dodajte senf, meso i sjeckane začine. Dodajte malo tabasca , brandy i vocestershire umak, posolite i popaprite te dobro miješajte vilicom i žlicom pretvarajući ga u fini namaz. Po želji dodajte još tabasca, soli ili papra. Poslužite ga uz topli toast i maslac.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....