DOBRA PREPORUKA

Provjerili smo zašto svi idu u Labin na pizzu - the hype is real, počinje prvi Wine & Music Night

 Matija Djanjesic/Cropix
Slikoviti povijesni gradić ovog će petka biti mjesto druženja i susreta ljubitelja vina, craft pive, gastro delicija i odlične glazbe.

Ako niste imali drugih planova, danas biste mogli put Labina. U petak 9. lipnja u 20:30 sati u Labinu se održava prvi Wine & Music Night u Parku hrvatskih branitelja. Za glazbeni ugođaj će se pobrinuti poznati promicatelj istarske tradicijske glazbe, kantautor i skladatelj Bruno Krajcar i njegov riječki suradnik Denis Razumović Razz.

Ondje će se predstaviti članovi udruge vinara i vinogradara Labinštine "Trs" među kojima su obitelji Baćac, Perinić, Gobo, Juričić i Ćule, kao i mlada vinarija Fuhtar koja nosi ime po nadimku kojeg obitelj Licul iz Nedešćine kraj Labina nosi već tristotinjak godina. Posjetitelji će moći kušati i proizvode kojima se ponose vinarije Kos, Prskalo, Vosilla, Negri i San Martino. Osim toga, predstavit će se i Destilerija Krulčić s raznim likerima i koktelima. Osim vina i koktela, u ponudi će biti i pivo lokalne pivovare Labona.

Sutrašnje, prvo izdanje ujedno je i najava novih Wine & Music večeri koje će se održati tijekom ljetnih mjeseci i to u terminima 21. srpnja i 18. kolovoza.

U Labinu se također nalaze dvije dobre pizzerije: Rumore i L´oro di Napoli. Provjerili smo zašto svi idu na pizzu u Labin i istina je - the hype is real, a više o tome možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:57