Godina iza nas donijela nam je neizvjesnu situaciju na svim poljima, a posebno u svijetu gastronomije. Zbog pandemije koja je zahvatila svijet restorani su u više navrata zatvarali svoja vrata i teška situacija donijela je brojne probleme kako ugostiteljima, tako i njihovim zaposlenicima. Kako na posljedice globalne pandemije gledaju poznati svjetski chefovi, među kojima se nalazi i chef Rudolf Štefan iz šibenskog Pelegrinija, koja rješenja nude te kako se i sami pokušavaju prilagoditi trenutnoj situaciji saznati možete priključite li online panelu "Never-ending Culinary Passion - solutions and ideas for the future in this COVID world" u organizaciji Jeunes Restaurateurs (JRE) ove srijede, 16. prosinca u 10:30 sati.
Važno je spomenuti i kako panel okuplja više od 350 restorana i 160 hotela te govori o temama kao što su preživljavanje u doba koronavirusa, neprestanoj borbi gastronomske zajednice te pripremama za nove izazove koji tek dolaze. Panel mogu pratiti svi zainteresirani, a da biste se priključili dovoljno je tek prijaviti se putem službene JRE stranice.
Gosti online panela su:
Ernesto Iaccarino, Don Alfonso 1890 ** / Italija
Tomaž Kavčič, Pri Lojzeto * / Slovenija
Rudolf Štefan, Pelegrini */ Hrvatska
Małgosia Minta – Journalist, Author, Blogger / Poljska
Agnieszka Małkiewicz – CEO For Solutions, Made For Restaurant, Event Manager / Poljska
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....