Nova otočna oaza

Poziva na uživanje: Ovdje bismo željeli provesti ljeto uz koktele i jela Michelinova chefa

S pogledom na Pelješac, na ovoj terasi uz more i borove imate prigodu uživati u dobroj hrani i zalasku sunca

Lešić Dimitri Palace je otvorio bistro! LD Garden novi je bistro, koktel i vinski bar, dodatak LD obitelji kojoj pripadaju palača Lešić Dimitri i poznati LD Restaurant s Michelinovom zvjezdicom na Korčuli.

Koncept novog bistroa je food sharing što ga čini savršenim mjestom za druženje s obitelji i prijateljima, pa ovdje možete uživati u ljetu uz jela s Michelinovom zvjezdicom, kao i raznim tapasima, platama i originalnim desertima chefa Marka Gajskog.

image
LD Garden
image
LD Garden

Kako su nam rekli, LD Garden nudi i vrhunska hrvatska i svjetska organska vina kao i signature koktele inspirirane otokom.

image
LD Garden
image
LD Garden

"Ova opuštena atmosfera omogućuje posebno iskustvo savršeno kako za parove, tako i za prijatelje, ali i solo putnike. Bilo da se radi o ležernom kasnom ručku ili ugodnoj večeri pod zvijezdama, naš bistro mami pozivajući vas da se opustite, uživate i stvorite nezaboravne uspomene", poručili su iz novog korčulanskog bistroa za koji ne sumnjamo kako će vrlo brzo postati mnogima omiljeno mjesto za izlazak na otoku.

S pogledom na Pelješac, na terasi uz more, borove i prigodu da uživate u zalasku sunca, ovaj novi šarmantni bistro nalazi se na adresi Ul. Pomenića 4, a sve novosti možete pratiti kako na njihovim službenim stranicama, tako i na Instagramu.

image
LD Garden
image
LD Garden

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 11:20