U subotu, 1. prosinca 2012. u 20 h u zagrebačkom restoranu Lido na Jarunu imate priliku za 229 kuna isprobati meni vrsnog chefa Raula Lajtmana.
Meni ima pet sljedova i zaista je za prste polizati.
- Tučeni maturo carpaccio od ramsteka na emulziji od nara, malina, sortnog maslinovog ulja i krokantom od paškog sira
- Domaći pečeni raviol punjen mesom od teleće koljenice na kremi od smeđeg maslaca i vrganja
- Krem juha od krumpira i tartufa sa hrskavom odkoštenom patkom i mirisnim sjemenkama lana
- Šefov biftek sa zapečenom gorgonzola palentom na kremi od prošeka “Ambra”, bademima i mirisnim sjemenkama lana
- Čokoladni ganache sa tučenim burbon vrhnjem, cvjetnom soli i sortnim maslinovim uljem
A osim što ćete moći fino pojesti, vinarija Petrač i vinarija Naprta pobrinule su se za to da svaki slijed prati prikladno vino.
Za sve informacije obratite se voditelju restorana Lido Darku Šikoronji na broj 091 46 29 292.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....