SHOPPING PATROLA

Pomažu pri valjanju tijesta i pečenju! Zamislite samo koliko će vam olakšati pripremu kolačića...

 Yelantsevv
Umjesto da trošite metre i metre papira za pečenje, nabavite si silikonsku podlogu za pečenje

Volite li spremati slastice, vjerujemo da bez nekih predmeta jednostavno ne možete. Dobar primjer su papiri za pečenje. Koliko god bili praktični, zapravo su potrošna roba i ako ne pazite na zalihe, moglo bi vam se dogoditi da u kritičnom trenutku shvatite da ste ih sve upotrijebili.

To je najlakše izbjeći korištenjem silikonske podloge za valjanje tijesta i pečenje. Kao i papiri za pečenje, eliminiraju potrebu za mašćenjem lima, a dodani plus svakako je da se na takvoj podlozi keksi ujednačenije ispeku

Štoviše, manje će se raširiti pa će ostati prhkiji. To je pogotovo važno kod delikatnih kreacija poput macaronsa. Dobro će vam doći i za izradu raznih tijesta i valjanje jer često imaju iscrtane dimenzije kalupa za pečenje, a usto neće kliziti po površini stola.

Pripazite da svoju podlogu slučajno ne zarežete oštrim nožem, a ne preporučuje se ni da ih režete kako bi vam savršeno sjele u lim - radije ga dobro izmjerite pa kupnju prilagodite tome.

Jednostavnije čišćenje lima dobar je argument za sve koji mrze prati velike i nespretne komade posuđa, pogotovo jer se silikonska podloga može ubaciti u perilicu suđa. Samo je lagano zarolajte i stavite na gornju površinu u perilici i perite na klasičnom programu.

Ako nemate perilicu, topla sapunica je sve što vam treba! Pritom je najbolje podloge prati odmah nakon korištenja kako se ostaci slastica ne bi skorili i zadali vam glavobolju kasnije.

U slučaju da se to ipak dogodi, pomiješajte sok pola limuna i sodu bikarbonu tako da dobijete pastu, nanesite je na podlogu i pustite da stoji 20 minuta, a zatim istrljajte i isperite vrućom vodom.

OKO STOLA

Kuchenprofi silikonska podloga
Cijena: 230 kn
Velika neklizajuća silikonska podloga za valjanje tijesta i pečenje iscrtana je tipičnim promjerima tijesta za razne pite, pizze i slična jela koja se pomoću podloge lako prenose u kalupe za pečenje.
Dimenzije: 60 x 40 cm
Boja: crvena
www.okostola.com

image
OKO STOLA
LONCI I POKLOPCI BY BAJDE

Joseph Joseph mjerna podloga za tijesto
Cijena: 215 kn
Neklizajuća silikonska podloga za tijesto dolazi s integriranom trakicom za zatvaranje. Veliko područje valjanja ima iscrtane mjerne oznake od 0 do 54 cm duž jednog ruba i promjera 12,5 do 30 cm u sredini. Periva u perilici.
Dimenzije: 35 x 58 cm
Boja: zelena
www.lonciipoklopci.hr

image
LONCI I POKLOPCI BY BAJDE
SOL I PAPAR

Lékué silikonska podloga za pečenje
Cijena: 220 kn
Ova podloga za pečenje praktično je kuhinjsko pomagalo koje će, zahvaljujući svojoj silikonskoj strukturi, osigurati da se namirnice ne lijepe za njezinu površinu, a periva je u perilici za posuđe. Podnosi temperaturu do 220 °C.
Dimenzije: 60 x 40 cm
Boja: bijela i crna
www.solipapar.com

image
SOL I PAPAR
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 13:20