Znam da malo kasnim s objavom ovog recepta, ali oprostit ćete mi jer ove brzinske polpetice možete spremiti i od maldog boba, ali i od onog zamrznutog kojeg spremite u zamrzivač za zimnicu
Potrebno vam je samo malo strpljenja oko čišćenja opne, ali ako bob skuhate dovoljno da bude još tvrđi, a da opet nije sirov, da nije premekan ili mljeckav, dovoljno je da samo istisnete bob iz njegove opne i cijeli proces može potrajati nekih 15 minuta (bez kuhanja)
Cijelo proljeće smo jeli ove polpetice, uvijek s nekim drugim nadjevima – ovog puta donosim vam recept za nadjev koji se meni najviše dopao
I nemojte da vas zavara količina polpeta, izuzetno su zasitne tako da je dovoljno 4-5 komada po osobi.
Poslužite ih uz zelenu salatu, prilog od riže i mrkvice ili neki vaš omiljeni lagani prilog koji neće oduzimati ovim polpetama okus.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....