PIZZA TIME

Pizza Festival u Zagrebu trebao bi biti kvalitetniji nego lani, iako nije podbacio ni 2022.

 Francos Pizza & Bar/
Na Trgu J.J. Strossmayera održat će se Pizza Festival Zagreb od 18. do 28. svibnja.

U Zagrebu se na Trgu J.J. Strossmayera održat će se Pizza Festival Zagreb od 18. do 28. svibnja. Prošle godine su organizatori Fuliranja proizveli pravi hit time što su osmislili pizza festival koji zapravo nije ništa novo. Osim toga, prošle godine, iako nije bilo poznatih pizzerija među sudionicima, gosti za to ipak nisu marili već su naprosto došli pojest komad pizze i popit čašu piva. Festival je bio živ, prepun razigrane djece i vladala je jako dobra atmosfera. Ove godine je program bogatiji, dolaze: Mrs. Fogg, Al Dente, Pizza Social Club, RougeMarin, Full Circle Pizza by Marko Palfi i Lana Bene, Bite of Fun by Melkior Bašić, Poma Food Boutique, Beg‘s Plant Based, Pizza Fritta i Luxury Gelato Pri suncu.

Osim toga, festival ima i humanitarnu notu. Poznati voditelji, glumci i pjevači pripremat će pizze, a sav prihod od "zvjezdanih pizza" zvijezda je namjenjen za Udrugu Down Zagreb. Tijekom cijelog trajanja Festivala bit će otvorena i Zagi Kids Zona, sa svakodnevnim kreativnim radionicama za djecu, mađioničarskim predstavama, tranpolinom i bungee trampolinom.

Glazbeni program Festa Italiana osmislio je Ozren Kanceljak, a za DJ pultom će mu se pridružiti DJ Robert Mareković, DJ Stanko Bondža, DJ William Collins i DJ Filip Jelaš, dok će posebnu glazbenu poslastiicu ponuditi koncert The Griff ZUCCHERO Celebration Banda.

Koktele će pripremati Gingle Bells tim, vinarija Šoškić pobrinut će se za vina, a na centralnom baru služit će se Staropramen piva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:38