"Vrata Pekarne Ana bit će zatvorena od 24. listopada do 2. studenoga. Nakon ove kratke pauze vratit ćemo se još jači i bolje pripremljeni samo za vas! Hvala na povjerenju i vidimo se ubrzo" stoji u Instagram objavi trenutno najpopularnije pekarnice u Sloveniji.
Naime, Pekarna Ana, iza koje stoji najpoznatija slovenska chefica Ana Roš iz restorana Hiša Franko koja nosi dvije Michelinove zvjezdice, početkom listopada je otvorila pekarnicu u centru Ljubljane. Od otvorenja je pekarna dobro prihvaćena čemu su svjedočili redovi ispred prodavaonica i rasprodan pekarski asortiman. Moguće je kako će u ovom razdoblju zatvorenih vrata redefinirati i presložiti svoje poslovanje.
Pekarnica je smještena u centru Ljubljane, u nevelikom prostoru u Slovenskoj ulici (ako parkirate u garaži na Kongresnom trgu, do pekare vam trebaju ravno dvije minute). Pekarna Ana nudila je nekoliko vrsta kruha od klasičnog bijelog i pirovog, do kockastog raženog, baguettea. Osim toga impresivan je i njihova slatki program poput pain au chocolata, cruffina s jabukama, lisnatih peciva s voćem, ali i slanih varijanti s kobasicom i keksa.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....