AFTER WORK

Ovog petka nakon posla ravno u Peti kupe! Osim u dobroj glazbi, uživa se i u plant based zalogajima

 @peti_kupe Instagram/Ustupljena Fotografija/
Ovog petka, 21. travnja, Peti kupe otvara svoju terasu, a u sklopu toga, najavljeno je druženje uz plant based zalogaje

Dobre vijesti za one željne dobre zabave stižu ovih dana iz Petog kupea. Poznati zagrebački klub, naime, ovog petka otvara terasu, a tim je povodom organizirano druženje uz plant based zalogaje ekipe iz Beg‘s Plant Based Butchery. Događaj su nazvali Applejam, za glazbu su zaduženi Kwaaka Delegation, Tony&Guy te Pepi Jogarde, zagrebački DJ o kojem smo nedavno pisali i koji na zagrebačkim Ravnicama odnedavno kuha u svom lokalu Pri Pepiju.

image
@peti_kupe Instagram /

Kako su najavili iz Petog kupea, uz zalogaje prvog hrvatskog plant based street food restorana, obilježit će se i nadolazeći Dan planeta Zemlje. Beg‘s Plant Based Butchery zagrebačkoj publici inače je poznat s različitih street food festivala, a veliku popularnost stekli su pojavljivanjem na Fuliranju 2021. godine. Kako smo saznali tada, brend je pokrenuo Eduard Beg nakon dugogodišnjeg rada u marketingu i iz želje da ljudima oko sebe pokaže kako se u dobroj hrani može uživati i bez namirnica životinjskog podrijetla.

Osim klasičnih plant based burgera, na kakve danas na festivalima i u restoranima sve češće nailazimo, već tada nudili su i plant based tacose i tjesteninu s plant based sirom. Kako su najavili, plan je uskoro na zagrebačkom Europskom trgu otvoriti i prvi lokal.

Ulaz na Applejam je besplatan, a cijeli događaj počinje od 17 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:33