GROZNE IDEJE

Ovi meniji restorana mogu se svrstati u apsolutne promašaje i morate ih vidjeti!

Izvor
 Kiloparamedic/
Kad bolje razmislimo, greške koje nalazimo na menijima domaćih restorana možda i nisu toliko strašne

Koliko vam se puta dogodilo da čitajući meni u restoranu naletite na grešku koja se, drži li restoran zbilja do sebe i svojih gostiju, jednostavno ne bi trebala dogoditi. I dok nam često zasmetaju nedostatak ili pogrešno korištenje interpunkcijskih ili dijakritičkih znakova, korisnici društvenih mreža diljem svijeta podijelili su daleko veće promašaje s menija koje su imali prilike držati u rukama.

Tako je jedna korisnica podijelila fotografiju menija iz sushi restorana na kojem se, umjesto pravog sushija, nalazi fotografija USB sticka u obliku sushija. Drugi korisnik je pak objavio fotografiju na kojoj se nalazi meni sa salatama, a fotografije svih salata izgledaju identično.

Na popisu apsolutnih promašaja kada su u pitanju meniji u restoranima, našao se i onaj slova na kojem su toliko mutna da gosti ne mogu razumjeti baš ništa, a tu su i brojni Photoshop promašaji. Zanimljiv je i meni zalijepljen na tanak drveni štap s kojeg je nemoguće pročitati ponudu jela. U nastavku donosimo nekoliko naših favorita koji bi vam danas itekako mogli popraviti raspoloženje.

image
Painontap/
image
Andrewnacho/
image
Jookz/
image
Komalandorinha/
image
Metro_mutt/
image
Kiloparamedic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:18