ŠTAMPAR & PALFI V BREGIMA

Ovaj vikend Mađerkin breg postaje mjesto susreta dobre hrane i vina. Pročitajte što vas tamo očekuje!

Štampar & Palfi na Mađerkinom bregu

Mađerkin breg je već poznata lokacija koja uz predivan pogled, zahvaljujući Vinariji Štampar i prijateljima, nudi i odličnu zabavu uz vino, hranu i glazbu. Ovog vikenda, u petak od 16 sati i u subotu od 14 sati, Davidu i Moniki Štampar, pridružit će se i Marko Palfi, koji sa svojim timom priprema hranu namijenjenu za različita festivalska događanja. The Garden Kitchen je tako spoj street food forme i tehničkih standarda specifičnih za visoku gastronomiju.

image
Štampar & Palfi na Mađerkinom bregu

Nakon desetak festivala koje smo odradili u Hrvatskoj, jako se veselim druženju na Mađerkinom bregu jer vjerujem da će se naša ponuda koju smo pripremili za ovaj vikend svidjeti posjetiteljima u kombinaciji sa Štamparovim vinima- kaže Palfi te ističe Smokey Double D Burger, koji se toliko svidio svima koji su ga probali da je postao njegov klasik prepoznatljiv na svakom festivalu na kojem gostuje. Sva jela će pripremati na roštilju na drveni ugljen, a predlaže ih u kombinaciji s vinima Vinarije Štampar:

Smokey Double D – dvije juneće pljeskavice, cheddar sir, kiseli krastavci s koprom, ljubičasti luk i BBQ mayo s brioche pecivom čine burger, koji zbog dvije pljeskavice i dvostruke karamelizacije, pripremljen na grillu na ugljen, postaje savršen spoj Štamparovom Urban Red vinu.

image
Štampar & Palfi na Mađerkinom bregu

Picek tortilja – Pileći file s grilla, grčka salata sa slanim sirom, majoneza s limunom, češnjakom i bosiljkom, hrskavo zelje je naša verzija laganog i ljetnog obroka koji postaje prava senzacija uz Pušipel.

Sočna vratina- marinirani odrezak svinjske vratine s grilla, lepinja, BBQ umak, krastavci s kiselim vrhnjem i češnjakom, prženi luk, hrskavo zelje za sve ljubitelje klasičnih okusa s modernim preokretom, probajte uz Štampar Chardonnay Pro et Contra.

Za vegetarijance i ljubitelje bliskoistočnih okusa, pripremamo falafel s humusom od slanutka, grčkom salatom sa slanim sirom, majonezom s limunom, češnjakom i bosiljkom i hrskavim zeljem, uz koji predlažemo Sivi Pinot.

image
Štampar & Palfi na Mađerkinom bregu

Sigurni smo da je razloga za dolazak na Mađerkin breg i više nego dovoljno, a ponuda i atmosfera vas neće razočarati. Vesela ekipa vas očekuje u petak od 16 sati i u subotu od 14 sati. Oba dana se družimo do 2 sata iza ponoći- vidimo se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 15:47